Siirry sisältöön

Yksityistilaisuudet

Cafe Elosta tilaat makeat ja suolaiset herkut toimistolle ja kotiisi tai sitten annat meidän hoitaa tilaisuutesi alusta loppuun saakka! Voit vuokrata kauttamme Cafe Elon ravintolasalin sekä Eloisan tai Sointulan juhlatilan yksityiskäyttöösi juhlia tai muita yksityistilaisuuksia varten.

Tässä sinulle ideoita tarjoiluihin

Vuokrattavat juhlatilat

Onko mielessäsi järjestää syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuus, ristiäiset, häät tai kenties juhlatilaisuus yrityksellesi? Meiltä löytyy viihtyisät tilat yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tarjoiluista sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me toteutamme teille sopivat kahvi- & buffet tarjoilut.

Tutustu tiloihimme ja laita meille viestiä sivun alaosasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Eloisia juhlahetkiä!

 

Ravintolasali – Cafe Elo

Cafe Elo on kaikille avoin lämminhenkinen ja viihtyisä kahvila-ravintola Malminkartanossa!
Cafe Elon ravintolasali on tunnelmallinen tapahtumatila, joka soveltuu loistavasti niin syntymäpäiväjuhliin kuin illanistujaisiin. Seisten ravintolasaliin mahtuu maksimissaan 92 henkeä ja istumapaikkoja löytyy 70 hengen tapahtumille.
Ravintolasalia vuokrataan eri tapahtumiin myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Mikäli tapahtuman myynti jää kuitenkin alle sovitusta, veloitetaan erotus tilavuokrana. Myynttitakuuseen sisältyy kaikki etukäteen sekä paikan päältä tilatut tarjoilut.
Tila on mahdollista vuokrata yksityis- ja yritystilaisuuden käyttöön arkisin (ma-pe) 15-22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10-22. Ruoka- ja juomatarjoilut tilattavissa Cafe Elon kautta – kysy juuri teidän tapahtumalle räätälöityä kokonaisuutta!
Halutessasi voit myös vuokrata viihtyisät saunatilat juhlaväen käyttöön hintaan 35 € / h.
Ole yhteydessä ja luodaan teille onnistuneet juhlat!

Osoite:
Puustellintie 1
00420 Helsinki

Koko: 136 m2
Henkilömäärä: 70

Sointula

Avara, moderni ja valoisa juhlasali Sointula toimii Hoitokoti Päiväkummun Paloheinän yksikön yhteydessä. Tilaa voi vuokrata ma-pe klo 16.30-21 ja la-su tilaa voi vuokrata klo 8-21.
Tilaan on oma sisäänkäynti sekä eteinen ja tilan yhteydessä löytyy pieni keittiö, josta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Tilan yhteydessä on lisäksi 2 wc:tä. Meiltä voit vuokrata myös kahviastiaston 65:lle hengelle. Aikaisemmin kirkkosalina toimineessa tilassa on mainio akustiikka.
Tilassa voi järjestää esim. syntymäpäiviä, rippi- ja ylioppilasjuhlia, muistotilaisuuksia sekä kokouksia.
Tila tulee siivota alkuperäiseen kuntoon tilaisuuden jälkeen, siivouspalvelun voi halutessaan myös ostaa kauttamme. Tilassa ei saa polttaa kynttilöitä.
Tilavuokra 90 € / h (min 2 h)

Osoite:
Repovuorentie 12
00670 Helsinki

Koko:
Henkilömäärä: 65 istuen

 

Eloisa

Avara, valoisa ja moderni monitoimitila Eloisa toimii Hoitokoti Päiväkummun Malminkartanon yksikön yhteydessä. Tilaa voi vuokrata ma, to ja pe 10-22 ja ti-ke 16.30-22 , la 10-22 ja su 10-22.
Tilaan on esteetön sisäänkäynti rakennuksen pääovien kautta. Tilan edessä on eteinen, johon saa jätettyä ulkovaatteet. Käytössäsi myös iso kaunis terassi ja aidattu piha-alue. Tilan yhteydessä on keittiö, josta löytyy jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni sekä astiasto 25 hengelle.
Tila tulee siivota alkuperäiseen kuntoon tilaisuuden jälkeen.
Tila on anniskelualuetta, mutta tilaan saa tuoda omia ruokia & alkoholittomia juomia, jolloin asiakas vastaa niiden siivoamisesta itse. Tarjoilut hoituvat Cafe Elon cateringin kautta. Tilaisuuksien myyntitakuu alk. 700 €, kysy tarjous!
Tilavuokra 65 € / h (min 2 h)
Halutessasi voit myös vuokrata viihtyisät saunatilat juhlaväen käyttöön hintaan 35 € / h.

Osoite:
Puustellintie 1
00410 Helsinki

Koko: 74 m2
Henkilömäärä: 35 istuen

Kerro meille hieman tilaisuudestasi ja teemme sinulle ehdotuksen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.